Cadeaubon
NL: // Op zoek naar een reuzeleuk cadeau voor onder de kerstboom? Print één van onze cadeaubons uit, en vergeet niet een workshop te boeken via de agendapagina. Tot dan! EN: // Looking for an original present? Book one of our 5 nature themed workshops and print out our voucher to give to your child this festive season. See agenda for workshop themes.
LOKATIE: Vrijbroekpark, MECHELEN
Krabbelen met kriebelbeestjes
Leer meer over de wonderwereld van insecten. We gaan op zoektocht met bekers en netjes, om ze echt in actie te zien. Daarna knutselen we ons eigen beestje in elkaar met stukjes natuur.
LOKATIE: Vrijbroekpark, MECHELEN
Bezig bij bij!
Leer alles over de bij, daarna weven we bloementapijten en hameren we bloempatronen.
LOKATIE: Vrijbroekpark, MECHELEN
Modder mee met moddermol!
Leer alles over de mol, daarna zullen we met de aarde van molshopen modder maken, en er creatief mee aan de slag gaan om moddermannetjes en moddermandalas te maken.
LOKATIE: Vrijbroekpark, MECHELEN
Knibbel knabbel bever
Leer over meneer de bever en maak iets leuks met wat de vinden is in de natuur in februari.
LOKATIE: Vrijbroekpark, MECHELEN
Word een slimme vogel!
Leer vogels (en hun getjilp) herkennen in het park en maak een mooi vogelrestaurant dat je daarna in je tuin mag hangen.
LOKATIE: Vrijbroekpark, MECHELEN
Van buiten geleerd
De netwerkdag 'Van buiten geleerd' is een dag vol inspiratie voor iedereen die met kinderen, jongeren en volwassenen werkt rond natuur- en milieueducatie (NME) of educatie voor duurzame ontwikkeling (EDO). De netwerkdag is een initiatief van het NME/EDO-netwerk van onze provincie. Woudvrouw geeft ook een 2 uur durende workshop.
WANNEER? 20 02 2020
WAAR? Pime: Mechelsesteenweg 365, 2500 Lier
Back to Top