Paddenstoelen en elfenhuisjes
Als het natter en koeler wordt schieten de paddenstoelen als paddestoelen uit de grond. Net alsof de elfjes ze pas het bos in getoverd hebben. Paddenstoelen zijn wonderbaarlijke vruchten van een net onder de grond. Leer hoe ze onstaan, wat ze doen in en voor het bos, en leer er 10 herkennen. Daarna maken we onze eigen kabouter en bouwen en versieren we de ideale tipi voor hem in het bos. We eindigen met het maken van een herfst mandala.
Locatie: Vrijbroekpark, Mechelen. €15 per kind.
24/25 september, 2022 - €15 per kind (begeleider gratis)
Werelddierendag
Op zondag 2 oktober vieren we terug Werelddierendag, de feestdag van alle dieren. Van 10u tot 16u ben je welkom in het Tivolipark. We organiseren tal van workshops, infostanden en demonstraties.
Locatie: Tivolipark, Mechelen
2 Woudvrouw workshops
Blad Steen Schaar
We gaan met meneer eekhoorn op stap om herfstmateriaal te verzamelen. Daarmee gaan we creatief aan de slag (kroontjes, kleibeestjes, land-kunst, slingers mandala’s…), want meneer is een echte kunstenaar zoals hij danst door de takkentoppen.​​​​​​​
Locatie: Vrijbroekpark, Mechelen. €15 per kind
29/30 oktober 2022 - €15 per kind (begeleider gratis)
Verjaardagsfeestjes
Lees meer hoe je een verjaardagfeestje kan organiseren bij Woudvrouw
LOKATIE: Vrijbroekpark, MECHELEN
2022
Cadeaubon
NL: // Op zoek naar een reuzeleuk cadeau voor onder de kerstboom? Print één van onze cadeaubons uit, en vergeet niet een workshop te boeken via de agendapagina. Tot dan! EN: // Looking for an original present? Book one of our 5 nature themed workshops and print out our voucher to give to your child this festive season. See agenda for workshop themes.
LOKATIE: Vrijbroekpark, MECHELEN
Back to Top