Ontdek natuur in geuren en kleuren
Juni is een wondermooie maand vol vlinders, rozen, lavendel, kleuren en geuren. In deze workshop leren we meer over inheemse vlinders, gaan we aan de slag met geuren en kleuren, maken we wierook en een verfrissend voetbad met rozenbladen en lavendel.
LOKATIE: Vrijbroekpark, MECHELEN
25/26 juni 2022 - €15 per kind (begeleider gratis)
Krinkelend, winkelend, waterding
Wat leeft er toch veel op en in het water en wat is dat leuk om te ontdekken! Kikkers, padden, salamanders, waterschorpioenen, allerlei slakken, larven van waterkevers en waterjuffers, bootsmannetjes, bloedzuigers, watervlooien en nog veel meer interessante beestjes. Samen met de Woudvrouw leren we hier meer over en gaan we ze zoeken in het Vrijbroekpark. Daarna gaan onze toekomstige ingenieurs aan het werk en maken bootjes met wat we vinden in de natuur.
Lokatie: Vrijbroekpark, Mechelen
30/31 juli, 2022 - €15 per kind (begeleider gratis)
Paddenstoelen en elfenhuisjes
Als het natter en koeler wordt schieten de paddenstoelen als paddestoelen uit de grond. Net alsof de elfjes ze pas het bos in getoverd hebben. Paddenstoelen zijn wonderbaarlijke vruchten van een net onder de grond. Leer hoe ze onstaan, wat ze doen in en voor het bos, en leer er 10 herkennen. Daarna maken we onze eigen kabouter en bouwen en versieren we de ideale tipi voor hem in het bos. We eindigen met het maken van een herfst mandala.
Locatie: Vrijbroekpark, Mechelen. €15 per kind.
24/25 september, 2022 - €15 per kind (begeleider gratis)
Verjaardagsfeestjes
Lees meer hoe je een verjaardagfeestje kan organiseren bij Woudvrouw
LOKATIE: Vrijbroekpark, MECHELEN
2022
Cadeaubon
NL: // Op zoek naar een reuzeleuk cadeau voor onder de kerstboom? Print één van onze cadeaubons uit, en vergeet niet een workshop te boeken via de agendapagina. Tot dan! EN: // Looking for an original present? Book one of our 5 nature themed workshops and print out our voucher to give to your child this festive season. See agenda for workshop themes.
LOKATIE: Vrijbroekpark, MECHELEN
Back to Top