Paddenstoelen en elfenhuisjes
Als het natter en koeler wordt schieten de paddenstoelen als paddestoelen uit de grond. Net alsof de elfjes ze pas het bos in getoverd hebben. Paddenstoelen zijn wonderbaarlijke vruchten van een net onder de grond. Leer hoe ze onstaan, wat ze doen in en voor het bos, en leer er 10 herkennen. Daarna maken we onze eigen kabouter en bouwen en versieren we de ideale tipi voor hem in het bos. We eindigen met het maken van een herfst mandala.
Locatie: Vrijbroekpark, MECHELEN
23/24 september, 2023 - UITVERKOCHT
Blad Steen Schaar
We gaan met meneer eekhoorn op stap om herfstmateriaal te verzamelen. Daarmee gaan we creatief aan de slag (kroontjes, kleibeestjes, land-kunst, slingers mandala’s…), want meneer is een echte kunstenaar zoals hij danst door de takkentoppen.​​​​​​​
Locatie: Vrijbroekpark, Mechelen. €15 per kind
28/29 oktober 2023 - BOEK NU!
Feest in het bos
Maar waar zijn alle beestjes? Sst… Wat is het stil in het bos. Buiten een paar vogels lijkt iedereen te slapen. Waar zijn alle diertjes naar toe? Welke blijven hier en blijven wakker, of kruipen tot de lente in hun nest?
Locatie: Vrijbroekpark, Mechelen. €15 per kind
25/26 november 2023 - BOEK NU!
Verjaardagsfeestjes
Lees meer hoe je een verjaardagfeestje kan organiseren bij Woudvrouw
LOKATIE: Vrijbroekpark, MECHELEN
2023
Cadeaubon
NL: // Op zoek naar een reuzeleuk cadeau voor onder de kerstboom? Print één van onze cadeaubons uit, en vergeet niet een workshop te boeken via de agendapagina. Tot dan! EN: // Looking for an original present? Book one of our 5 nature themed workshops and print out our voucher to give to your child this festive season. See agenda for workshop themes.
LOKATIE: Vrijbroekpark, MECHELEN
Back to Top